Succes in Telemarketing en Marktonderzoek  

013 5093022
 

Succes in Telemarketing

Vijf redenen om voor OSB te kiezen:

U behaalt resultaat: Office Support Benelux levert u kwalitatieve bezoekafspraken met beslissers die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. De beste basis om meer omzet te genereren. 
Bovendien kunt u met ons in korte tijd al uw prospects, bezoekers van uw website en uw bestaande klanten bereiken.
> U werkt met telemarketeers die uw markt kennen. Senior-telemarketeers met HBO werk- en denkniveau en commerciële feeling en overtuigingskracht. Ondernemende geesten die weten hoe je een gesprek voert met beslissers. Door zich in te leven in uw markt en uw product of dienst weten zij de vragen van hun gesprekspartners direct te beantwoorden. Ook als die niet in het belscript staan.
> U kent onze telemarketeers. U kunt ze rechtstreeks briefen en wordt door hen dagelijks op de hoogte gehouden van de reacties en resultaten. 
Daardoor weten wij precies hoe u wilt dat wij uw product of dienst onder de aandacht brengen. U kunt ons bovendien inschakelen om uw agenda te beheren, bezoekafspraken direct in te plannen en afspraakbevestigingen en informatiemails te versturen. Met O.S.B. versterkt u uw commerciële binnendienst.
> U weet waar u aan toe bent. Van tevoren is duidelijk welke kosten u kunt verwachten. Tijdens de campagne ontvangt u dagelijks heldere rapportages omtrent de gepleegde telefoongesprekken, de behaalde resultaten en de reacties van uw doelgroep.
> U verkrijgt belangrijke marktinformatie. Onze marketeers zijn niet alleen getraind in het opvangen van koopsignalen, maar ook in het verzamelen van data over uw performance en uw markt. Hoe staat het met uw naamsbekendheid bijvoorbeeld? Of hoe denkt de doelgroep over uw dienstverlening? 

Onze Telemarketing is tevens marktonderzoek de rapportages geven u een duidelijk inzicht in de markt

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak? 
Bel  013-2093022 voor meer informatie.

Telemarketing, telesales en account management B2B

Acquisitie en het koud benaderen van potentiële klanten blijft een belangrijke activiteit in iedere organisatie. In deze dynamische maatschappij ontbreekt vaak de tijd of het doorzettingsvermogen om het structureel aan te pakken en bijvoorbeeld terugbelafspraken na te komen. 

Doen wat je zegt is heel belangrijk! 

Hiermee laat u een eerste betrouwbare indruk achter bij een potentiële klant, die van essentieel belang is in het verdere verkooptraject. “Afspraak is afspraak, ook in deze tijd!”
Koud klanten B2B telefonisch benaderen (cold calling) is een vak apart. 

Wij hebben jarenlange (internationale) ervaring met outbound telemarketing B2B voor diverse opdrachtgevers in diverse branches in het Nederlands, Engels en Duits. 

Onze expertise is: maken van kwalitatieve bezoekafspraken B2B voor accountmanagers, telefonische verkoop B2B, marktonderzoek en marktbewerking, nabellen en opvolgen van direct mailing B2B, uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoek, mysterycalling en mysteryshopping. 
Wij weten in contact te komen met uw potentiële klanten, zijn goed voorbereid, voeren een gesprek op niveau zoals met een DMU en weten tot de kern te komen waar het natuurlijk allemaal om draait.                           

Kernpunt

Ieder telefoongesprek is een nieuwe kans, wij benaderen iedereen met respect, daadkracht en enthousiasme, sluiten ieder gesprek correct af en weten hiermee resultaat te boeken.
Bent u aan het einde van de dag vergeten uw potentiële klant terug te bellen of zegt u iedere keer tegen u zelf: ‘na de koffie of lunch start ik met het bellen van, “koude leads",  maar aan het einde van de werkdag denkt u: “morgen ga ik het echt doen”, wij doen het voor u.


Bel 013-5093022 of mail voor informatie